Sayfalar

21 Temmuz 2010 Çarşamba

nerden başlasam


Ben ilk önce acemiliğimden söz edeyim ilk kullandığım ürünlerin resimlerini kullanmaktan başlayım.
Eskiden genç kızlık zamanımda eheee şimdi çok yaşlıyım (30) tv de Corcinin Ccatherine Arley ile yaptığı makyajları izlemeyi çok severdim o zamanlar bu marka meşhurdu.
Resimde de yeşil tonlarda yıllanmış olan far paletim var açık yeşili azalmış olan Sonra teyzemin Avon satış temsilciliğinden bir hevesle bende temsilci oldum ama kendimden başkasına satamadım üstelik sınırı geçemediğimden hep kargo ücreti ödedim.
Daha sonra o zamanlar japon pazarı tarzı yerlerde satışa sunulan Flormar ürünlerini kullanmaya başladım.
Gerçekten çok beğenerek kullanıyordum resimde de azalmış olan açık pembe tarzı renk olan paletimi ve birde bitirip daha sonra bulamadığım gri füme tonu renklerden kullandığım farım vardı eşim onu sürdüğüm zaman çok güzel iltifatlar yağdırırdı(artık ne sürsem hiç bir yorum yapmıyor acaba cicim ayları olduğu içinmi?)şimdi olsa Flormarın bahsettiğim serisinden nasıl bir sevinç duyardım kim bilir.
Rimelimi ise hep Max Faktörden 2000 kalori alırdım loreal leride denedim ama yine hep 2000 kaloriye döndüm.
Allık olarak ise yine Flormar şeftali tonu kullanırdım (ucu açılıp kapanan ucuza satılan fırçalardan).
Sonradan yavaş yavaş çeşitleri artırmaya başladım her nasıl olduda parama kıydıysam artık bir kere Max Faktörün 2li farını aldım kullanmaya doyamadım kahve gözlü olduğumdan hep kahve tonları sürmem gerektiğini sanırdım taakiii kozmetik mağazalarındaki satış elemanı bayanlardan görene kadar aaa ne güzel olmuş sizin gözünüz de hangi ürünler var bunlar farmı kalemmi falan derken birde bakmışım gölgeleme yapmaya,kaş altına far sürmeye eyeliner çekmeye başlamışım.
Ama hergün makyaj yinede yapmıyordum neden?çünkü iş yerim sanayi bölgesinde bayanların nadiren çalıştığı bir bölge gelene geçene dik dik bakarlar hiç görmemiş gibi yada bana öyle gelirdi.
Aslında evden makyaj yapıp çıkmayada üşeniyor olabilirmiydim?
Bende artık iş yerimdeki çekmeceme bir ayna aldım ve 6 aydır hergün mutlaka en azından göz makyajı yapıyorum.
Tenimi sorarsanız hiç bir ürün kullanmıyorum fondötenmiş pudraymış olmuyor benim yüzüme yada pul pul oluyor yada parlıyor mutlaka bir yerde bir yanlış yapıyorum ama kullanmaya pekte hevesli değilim göz makyajı,allık ve ruj bana yetiyor neyse bu kadar yeter çaşışan bir bayan olduğum için falza vakit ayıramıyacağım fırsat buldukça son 6 ayda nasıl bir evrim içinde olduğumu neler aldığımı hangi markaları kullanmaya başladığımı yazarım.
öptümmm sevgiyle kalınn

2 yorum:

ozge dedi ki...

hayırlısı olsun canım bloğun izlemeye aldım :))))))

mercan dedi ki...

çok teşekkür ederim